Nasri: Protiv BiH nas interesuje samo pobjeda

Radiosarajevo.ba
Nasri: Protiv BiH nas interesuje samo pobjeda


Francuska je sinoć savladala Albaniju sa 3-0, pa će odluka o prvaku grupe D kvalifikacija za EURO 2012 pasti u utorak na Stade de Franceu u duelu sa našom reprezentacijom...

Susret između Francuske i BiH igra se 11. oktobra na Stade de Franceu u Parizu

Jedan od najboljih igrača u sinoćnjem duelu protiv Albanaca Samir Nasri nije previše slavio sinoćnja tri boda i naglasio je da je pobjeda protiv Albanije samo pola posla na putu prema Poljskoj i Ukrajini.

"Sada se lakše diše. Nakon svih problema koje smo imali tokom sedmice uspjeli smo konsolidovati redove i slaviti pobjedu. Ovo je samo pola posla, u utorak je utakmica koja se može nazvati finalom grupe. Biće to sjajna utakmica", rekao je nakon utakmice sa Albanijom veznjak Manchester Cityja Samir Nasri.

Iako je Francuzima za prvo mjesto u grupi dovoljan i bod protiv naše reprezentacije, Nasri smatra da njegova reprezentacija neće igrati na bod nego će nastojati svim silama da dođe do pobjede.

"Da, bod nam je dovoljan, ali ne bih se kockao igrajući na remi. Nemamo dovoljno iskustva u ovakvim situacijama, a mi nismo Talijani da igramo na rezultat. Nećemo kalkulirati i idemo na pobjedu", istakao je Nasri.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije