Napravićemo od terena Bilino polje, uzoraćemo ga

Radiosarajevo.ba
Napravićemo od terena Bilino polje, uzoraćemo ga

Pred večerašnji trening koji su naši Zmajevi odradili na Stadionu svjetlosti, održana je i pres konferencija, a u Lisabonu je zabilježena dobra atmosfera među igračima i stručnim štabom.

Treningu su prisustvovali svi igrači, kako je naš selektor Safet Sušić i najavio, a dobre vijesti su da su i Papac, koji je u proteklim danima imao povišenu temperaturu, te Pjanić, koji je 'vukao' povredu još od ranije, osposobljeni za sutrašnji meč. Jedini koji za sutrašnji meč nije u kombinaciji je Sejad Salihović, zbog suspenzije, rekao je Sušić

O tome šta Sušić očekuje u sutašnjem meču, s obzirom na rezultat bez golova iz prethodnog meča odigranog u Zenici, Pape je najprije šaljivo odgovorio:  

"Bit će opet utakmica sa puno golova", a onda u ozbiljnijem tonu nastavio:

"Neshvatljivo mi je još uvijek da je u Zenici završilo 0:0. Dvije ekipe koje imaju u napadu vrhunske igrače, a da nisu dali gol... Sutra neće biti 0:0. Ovdje je bolji teren", naglasio je Sušić na presici, a u izjavi za FTV Pape se ponovo našalio:

"Napravićemo od njihovog terena Bilino polje, uzoraćemo ga".

"Za nas je isto hendikep bio teren u Zenici. Ja sam bio prvi koji sam se žalio... Vidjet će Portugalci sutra koliko nam je važan dobar teren, kazao je Pape.

Selektor još uvijek razmišlja o sastavu koji će suprostaviti Portugalcima.

"Razmišljam od trenutka kada je završena utakmica u Zenici. Sutra popodne će se znati ekipa. Ne želim žuriti. Ne želim da naš sastav izađe u njihovim novinama. Neću ni ja njihov znati, ne moraju ni oni naš znati", rekao je Sušić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije