Napeto ispred Saveza: Petev potpisuje ugovor, okupili se navijači

4
Radiosarajevo.ba
Napeto ispred Saveza: Petev potpisuje ugovor, okupili se navijači

Predstavljanje Ivayla Peteva kao novog selektora naše nogometne reprezentacije bit će upriličeno danas u Nogometnom savezu BiH u 14 sati.

Prethodno će članovi Izvršnog odbora NSBiH na sjednici zakazanoj u 11 sati na Ilidži odrediti članove njegovog stručnog štaba, kao i donijeti odluku o selektoru mlade reprezentacije.

Bugarski stručnjak će potpisati ugovor na dvije godine uz opciju produženja na još dvije, a mjesečno bi trebao zarađivati 30.000 KM.

Nezadovoljni izborom Peteva za novog šefa stručnog štaba Zmajeva, navijači su se okupili kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo potezima Saveza i izborom novog selektora nacionalne reprezentacije.

BH Fanaticosi su ponijeli transparente s natpisima "Dosta je!" i "Nas ne možete kupiti!", a za sada sve protiče u mirnom tonu.

Podsjećamo, Zvjezdan Misimović je kao član Stručne komisije predložio Peteva za selektora, a njegov kolega Emir Spahić Sergeja Barbareza.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije