Nakon teške saobraćajne nesreće Emir Spahić se vratio fudbalu

Radiosarajevo.ba
Nakon teške saobraćajne nesreće Emir Spahić se vratio fudbalu
Foto: Screenshot / Emir Spahić

Bivši kapiten nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić u saobraćajnoj nesreći koju je doživio 30. augusta prošle godine nadomak Gacka zadobio je ozbiljne povrede grudnog koša, bubrega i zdjelice.

On je morao biti podvrgnut i operativnom zahvatu u Sarajevu, a kasnije je liječenje nastavio u rodnom Dubrovniku.

Međutim, sve BH Fanaticose posebno je obradovala nedavna objava Spahića na Facebooku u kojoj se vidi kako nekadašnji lider prvog tima naše reprezentacije igra nogomet s prijateljima i to nakon dugih deset mjeseci.

"Nakon više od deset mjeseci ponovno sam zaigrao nogomet. Prelijep osjećaj i ponos nakon teškog perioda pobijedili su strah i umor. Hvala KCUS-u, svim mojim doktorima i sestrama, hvala mom Denisu, hvala Oružanim snagama BiH, hvala bolnicama Gacko i Trebinje, hvala doktoru Buhi, hvala NFSBiH, hvala mom Kemu, hvala mom Muhamberu, mom Ismarku, mom Saketu, hvala mom Mirsu, hvala mojim kolegama koji su mi stalno bili na liniji,hvala svima vama što ste bili uz mene", napisao je Spahić u opisu kratkog videa na kojem se vidi kako se lagano vraća u staru formu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije