Nakon povrede, Miralem Pjanić se oglasio na Instagramu i poslao poruku

0
Radiosarajevo.ba
Nakon povrede, Miralem Pjanić se oglasio na Instagramu i poslao poruku
Foto: Instagram / Miralem Pjanić, veznjak Barcelone

Nakon vijesti da bh. reprezentativac Miralem Pjanić neće igrati protiv Ajaxa u Ligi prvaka, i to jer je zbog povrede morao u petak navečer izaći iz igre u 31. minuti utakmice AltayBesiktas (2:1), bh. zmaj poslao je poruku navijačima turskog kluba.

Na svom Instagram profilu Pjanić je napisao optimističnu poruku za sve fanove, a najviše reakcija očekivano je došlo od navijača Bešiktaša: "Vidimo se uskoro. Uvijek ujedinjeni. Vraćam se uskoro, Crni orlovi". 

Ova objava ubrzo je dobila preko 113.000 lajkova na ovoj društvenoj mreži što dodatno potvrđuje činjenicu da se reprezentativac BiH dobro uklopio u Turskoj.

ArcelorMittal Zenica potvrdio: Danas će se trajno ugasiti Koksara u Zenici

ArcelorMittal Zenica potvrdio: Danas će se trajno ugasiti Koksara u Zenici

Ipak, lošu vijest za naš nacionalni tim i selektora Ivayla Peteva objavio je Sergen Yalcin, trener istanbulske ekipe. Trener Besiktasa je u velikim problemima bio i prije utakmice jer je zbog 12 povrijeđenih igrača u roster morao uvrštavati i fudbalere iz mlađe selekcije.

Među povrijeđenim fudbalerima Bešiktaša su i Domagoj Vida, Mehmet Topal, Necip Uysal, Georges-Kevin NKoundou, Francesco Montero, Michy Batshuayi, Cyle Larin, Rachid Ghezzal i Welinton.

Podsjećamo, Pjanić se povrijedio na utakmici turske Super lige kada je na terenu u Izmiru osjetio bol u mišiću lijeve noge te je morao morao napustiti igru nakon što su bh. fudbaleru ljekari ukazali pomoć.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije