Nakon poraza od Borussije: Novinar Bilda žestoko izvrijeđao Brazzu

Radiosarajevo.ba
Nakon poraza od Borussije: Novinar Bilda žestoko izvrijeđao Brazzu
Sport1.de / Hasan Salihamidžić

Nogometaši Borussije Dortmund priredili su seznaciju u velikom derbiju Bundeslige, nakon što su u preokretu pobijedili Bayerna sa 3:2. “Milioneri” sada imaju sedam bodova prednosti u odnosu na velikog rivala.

Njemački mediji traže krivce za loša izdanja minhenskog tima. Magazin "Bild" nakon derbija se okomio na našeg bivšeg reprezentativca Hasana Salihamidžića, koji trenutno obavlja ulogu sportskog direktora Bayerna.

“Smatra se ambicioznim i vrijednim. Prijatelj je s Nikom Kovačem i smatra se njegovim trenerom. Ipak, važne sportske odluke su u rukama Uli Honessa i Karl-Heinz Rummeniggea. Pored njih dvojice, Salihamidžić ima malo šta za reći. Nema prirodan autoritet, u intervjuima ne želi reći ništa loše, često je nesiguran. Brazzo radije glumi, slabo odgovara na kritičke osvrte. Čak i unutar tima smatra se više prijateljem nego osobom od autoriteta”, napisao je novinar Bilda o Salihamidžiću, dodajući da mu je iskustvo ravno nuli.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije