Najveća kvota i u engleskim nižim ligama, igra WBA!

0
Radiosarajevo.ba
Najveća kvota i u engleskim nižim ligama, igra WBA!
Foto: Mozzart / Najveća kvota i u engleskim nižim ligama

Nova sedmica počinje, a kladioničari ne moraju da brinu. Ovog ponedjeljka imamo veliki broj zanimljivih mečeva, pa su Mozzartovi bukmejkeri bili u velikim problemima tokom izbora.

Za danas su bili velikodušni i ponudili najviše kvote na svijetu kada su u pitanju dva meča, jedan u Seriji A i jedan u Championshipu.

Fiorentina će protiv Spezie pokušati da pokaže da trijumf nad Atalantom u Kupu Italije nije slučajnost.

Objavljena prognoza do ponedjeljka: Najavljeno sunčano vrijeme, a onda nagla promjena

Objavljena prognoza do ponedjeljka: Najavljeno sunčano vrijeme, a onda nagla promjena

SPEZIA - FIORENTINA (PONEDJELJAK, 20.45), DVOJKA 2,00

U Firenci je nakon remija sa Cagliariem (1:1) i poraza od Lazia (3:0) vladao je strah da Ljubičasti neće moći tako dobro bez Dušana Vlahovića, novog napadača Juventusa. No, fudbaleri Fiorentine razuvjerili su skeptike prošlog četvrtka, kada su u četvrtfinalu Kupa Italije usred Bergama savladali Atalantu rezultatom 3:2. Gol za prolaz postigao je Nikola Milenković u 94. minutu, a prije toga je Fiorentina ostala sa igračem manje zbog isključenja Martineza Kvarte.

Ljubičastima ni danas u prvenstvenom meču neće biti mnogo lakše, jer idu na noge neugodnoj Spezi. Ima samo jedan poraz u posljednjih sedam kola, a niz od tri uzastopna trijumfa prekinula je u prošlom kolu remijem sa Salernitanom (2:2).
U prvom meču sezone, 31. oktobra, Fiorentina je na svom terenu savladala Speziu sa 3:0. Sva tri gola su djelo su Vlahovića.

WBA - BLACKBURN (PONEDJELJAK, 21.00), KEC 2,00s

Teško je reći ko je u lošijoj formi, WBA ili Blackburn. Obje ekipe imaju samo po jedan trijumf u posljednjih pet kola, a Roversi imaju barem jedan remi. WBA je vezala tri uzastopna poraza, od Prestona, Millwalla i Sheffield Uniteda, sve sa 2:0. Blackburn također nije postigao gol u poslednja tri meča, nakon 0:0 u duelu sa Lutonom, izgubio je od Swansea sa 1:0 i Nottingham Foresta sa 2:0.

Sada su Roversi treći na tabeli, imaju pet bodova manje od Bournemoutha, koji zauzima posljednju poziciju koja vodi direktno u Premijer ligu. S druge strane, West Bromwich Albion je sada zabrinut za plasman u plej-of, tek je deveti na tabeli, a od plej-ofa ga dijele tri tima i četiri boda. WBA je u avgustu prošle godine savladao Blackburn rezultatom 2:1, a zanimljivo je da im je to bila peta uzastopna utakmica u kojoj je došla i GG utakmica.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije