Najprgaviji fudbaleri svijeta: Oni će vam zagorčati život

Radiosarajevo.ba
Najprgaviji fudbaleri svijeta: Oni će vam zagorčati život
Fudbal je najpopularniji sport svijeta, a ljubitelji ove igre svakog se dana dive majstorijama najboljih fudbalera na svijetu.

Međutim, među fudbalerima ima i onih koji su poznati po svojoj nimalo ugodnoj naravi, a nerijetko su to i neki od najvećih fudbalskih majstora, među kojima su i Zlatan Ibrahimović, Eric Cantona, Zinedine Zidane, Francesco Totti, Diego Maradona, Paolo Di Canio...

Cantona se svojevremeno tukao s navijačem, Zidane je gazio svoje protivnike, a o Ibrahimovićevim nesportskim potezima suvišno je pričati. Kralj nesportskog ponašanja u svijetu fudbala trenutno je vjerovatno Diego Costa, a nije daleko ni Luis Suarez koji je tri puta u karijeri ugrizao svoje protivnike.

Sergio Ramos, Pepe, Gennaro Gattuso, Mario Balotelli, Oliver Kahn, Felipe Melo, Joey Barton, Marco Materazzi i Jaap Stam također su često bili u centru pažnje zbog nesportskog ponašanja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije