Najbolji regionalni timovi ponovo u Sarajevu: SFK 2000 Sarajevo igra protiv Crvene Zvezde!

1
Radiosarajevo.ba
Najbolji regionalni timovi ponovo u Sarajevu: SFK 2000 Sarajevo igra protiv Crvene Zvezde!
Foto: SFK 2000 Sarajevo / SFK 2000 Sarajevo - Crvena Zvezda

SFK 2000 Sarajevo sa zadovoljstvom najavljuje povratak najboljih regionalnih timova u naš grad i BiH! Prva utakmica sa ekipom Crvene Zvezde zakazana je za utorak, 08.8.2023.godine s početkom u 17 sati, na terenu Trening centra FK Sarajevo – Butmir.

Saopštenje SFK 2000 Sarajevo prenosimo u cijelosti:

"Kontinuirano provodeći izvrsni projekt okupljanja najboljih regionalnih timova, SFK 2000 Sarajevo je svjestan potrebe za suočavanjem s najvećim sportskim izazovima. Jačanje regionalne suradnje postaje jedan od ključnih načina za bolju konkurentnost naših timova u evropskim takmičenjima. Zato s ponosom organiziramo okupljanje najboljih ekipa iz zemalja regije, omogućujući im da kroz međusobne utakmice odmjere snage.

Bravo, kapitenu: Edin Džeko proglašen za najuticajnijeg igrača u Turskoj

Bravo, kapitenu: Edin Džeko proglašen za najuticajnijeg igrača u Turskoj

U pripremnom razdoblju tokom mjeseca augusta, uoči predstojećih utakmica UEFA Lige prvaka, SFK 2000 Sarajevo maksimalno iskorištava vrijeme kako bi podigao formu tima na željenu razinu. Ovo okupljanje regionalnih ekipa pružit će sjajnu priliku za intenzivne pripreme i testiranje igre prije važnih evropskih izazova.

U narednim danima s oduševljenjem očekujemo dolazak sjajne ekipe Crvene Zvezde, u čijem sastavu nastupaju i bh. reprezentativke Krajšumović i Milović. Bit će to spektakularan nogometni susret koji će privući ljubitelje sporta iz cijele regije!

"Drago nam je što i ove godine uspijevamo najbolje iz regije dovesti u Sarajevo. Nakon susreta s Crvenom Zvezdom, veselimo se dolasku predstavnika Hrvatske i Crne Gore. Kroz sport želimo graditi ovu regionalnu priču i osigurati kvalitetne utakmice te poticati prijateljske odnose", poručuju predstavnici SFK 2000 Sarajevo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije