'Najbitnije je zaustaviti Drogbu'

Radiosarajevo.ba
'Najbitnije je zaustaviti Drogbu'

U subotu će navečer, u Allianz Areni, nogometaši Bayerna i Chelseaja odlučiti o tome tko je novi prvak Europe. Jedan od junaka u polufinalu je s bavarske strane bio vratar Manuel Neuer.

U uzvratnom ogledu kod Reala je skinuo dva jedanaesterca (Cristianu Ronaldu i Kaki) tokom odluke s jedanaest metara, a uoči finala njemački reprezentativni vratar govori: "Jedna od najbitnijih stvari tijekom finala je zaustaviti Didiera Drogbu. On je velika njihova snaga, snažan, lukav i inteligentan napadač. Naša će obrana imati dosta posla s njim, ali vjerujem u suigrače", rekao je Neuer i nastavio: "Cijeli tim Chelseaja je izuzetno nabijen iskustvom i to je njihova velika snaga. Dugo igraju zajedno i taktički su gotovo savršeni. Očekuje nas iznimno teška utakmica. No, ne vjerujem da će Chelsea opet posegnuti za obrambenim stavom nalik onome protiv Barcelone. Prije će se to s njihove strane moći nazvati kontroliranim napadačkim nogometom".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije