Na pomolu nova transfer saga: Kylian Mbappe na izlaznim vratima PSG-a?

0
Radiosarajevo.ba
Na pomolu nova transfer saga: Kylian Mbappe na izlaznim vratima PSG-a?
Foto: EPA - EFE / Kylian Mbappe

Kylian Mbappe, reprezentativac Francuske i napadač Paris Saint Germaina, će opet biti fokus nogometne javnosti ovo ljeto. 

Prethodne sezone, dugo se čekala njegova odluka o tome da li će produžiti s PSG-om ili otići u Real Madrid. Odlučio je ostati, ali je produžio ugovor samo do 2025. godine, s tim da je imao priliku otići 2024. godine. 

Tu priliku je, kako javlja novinar Fabrizio Romano, Mbappe htio da iskoristi. Zbog toga, PSG ga je odlučio staviti na transfer listu. 

Poznat identitet muškarca koji je poginuo na kvadu na Kozari

Poznat identitet muškarca koji je poginuo na kvadu na Kozari

Kako se sada stvari čine, francuski napadač će biti primoran da napusti klub iz Pariza. Naravno, on može odbiti svaku ponudu koja za njega dođe, ali PSG ga je već stavio van liste igrača koji idu na pripreme u Japan. 

Naravno, kao prva opcija za odlazak Mbappea pojavio se Real Madrid. Ipak, imajući u vidu da se u ovoj 'sapunici' konstantno stvari mijenjaju, pitanje je da li će mladi Francuz morati da seli. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije