Muslin: Menadžeri, polusvijet i čaršija mi nikada neće sastavljati tim

Radiosarajevo.ba
Muslin: Menadžeri, polusvijet i čaršija mi nikada neće sastavljati tim
Rtbf.be / Slavoljub Muslin
Slavoljub Muslin i Fudbalski savez Srbije sporazumno su raskinuli saradnju, iako je ovaj trener uspio izboriti plasman na Mundijal.

Muslin ističe kako nikada ne bi dozvolio da mu menadžeri, polusvijet i čaršija sastavljaju tim.

"Ne razumem hajku i blaćenje mene u delu žute štampe i menadžerskim krugovima. Prošlog maja sam dobio zadatak da odvedem reprezentaciju na Svetsko prvenstvo i taj zadatak je ispunjen.

Nikada u karijeri nisam dozvolio tako nešto i nikada se to neće dogoditi. Ne postoji teoretska šansa da mi menadžeri, čaršija i polusvet sastavljaju tim", rekao je Muslin za Novosti i dodao:

"Menadžer Milinković-Savića Mateja Kežman vodi hajku protiv mene u žutoj štampi. Nalazio je za sagovornike neke bivše fudbalere da tvrde kako Sergej mora da igra. Tog menadžera možda nekako i razumem jer želi da zaradi velike pare na Sergejevom transferu. Ja i danas tvrdim da je on dobar igrač, kao i Ljajić, ali je kod mene prednost imao Tadić", istaknuo je Muslin.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije