Muhamed Bešić odgovorio Aldinu iz BiH koji je postao navijač Karamela

Radiosarajevo.ba
Muhamed Bešić odgovorio Aldinu iz BiH koji je postao navijač Karamela
EPA / Navijači Evertona
Aldin Karabeg iz Bosne i Hercegovine, poslao je mail na adresu 92 kluba iz Engleske i postavio im pitanje za koga treba da navija? Odgovorilo mu je deset klubova.

Aldin je poslao mail na adresu 92 fudbalska kluba, a 82 nisu odgovorila. Odgovore je dobio od Manchester Uniteda, Evertona, Chelsea, Cambridge Uniteda, Southamptona, Ipswicha, Stoke Cityja, Arsenala, Crystal Palacea i Barneta.

Nakon odgovora dječak se dvoumio. Odgovor iz Barneta ga je najviše dojmio. "Još uvijek ne mogu reći da sam odabrao određeni klub, ali me je najviše dojmio odgovor Barneta. Vjerovatno ću im odgovoriti. Spomenuli su moju državu i definitivno su pročitali moj mail", rekao je Aldin.

Ipak nakon svega oglasio se Muhamed Bešić, fudbaler Evertona i reprezentativac Bosne i Hercegovine. Bešić je poslao video poruku Aldinu koji se više nije dvoumio. Njegov klub posto je Everton.

"Aldine želim da te pozdravim i da ti kažem da mi je jako drago da si navijač Evertona i nadam se da ću te uskoro vidjeti na Goodisonu kako nas bodriš. Svaka čast na izboru", rekao je Bešić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije