Mozzart daje najveće kvote na svijetu: PSŽ 1,33, Midtjiland 1,60, Farul 1,65!

0
Radiosarajevo.ba
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: PSŽ 1,33, Midtjiland 1,60, Farul 1,65!
Foto: EPA-EFE / PSG večeras gostuje kod Bresta

Zahuktava se klupska sezona u Europi. Većina nacionalnih prvenstava je krenula, a sa njima i uzbuđenje.

Bukmejkeri Mozzarta su za danas izdvojili tri promo kvote, odnosno 'dvojku' na PSG i 'jedinice' na Midtjylland i Farul. Provjerite, stvarno je tako.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

Denis Bećirović: Ne postoji nijedan razlog da bilo koja zemlja ne podrži rezoluciju o genocidu

Denis Bećirović: Ne postoji nijedan razlog da bilo koja zemlja ne podrži rezoluciju o genocidu

BREST - PSG (PETAK, 21.00), DVOJKA 1,33

Brest je na početku sezone pokazao da je spreman da igra napadački fudbal protiv najjačih klubova u Francuskoj, ali kako će da se suprotstavi superzvezdama PSG-a ostaje da se vidi. Brest je do sada remizirao na oba duela, najprije sa Lyonom, a onda i Rennesom, ali Sveci su najozbiljniji rival i prvi favorit za titulu. Parižani će u ovom meču računati na Mbappea, Draxlera i Icardija, dok je nastup Messija pod znakom pitanja. PSG je slavio na devet posljednjih dvoboja sa Brestom u svim takmičenjima.

MIDTHYLLAND - SLLKEBORG (PETAK, 19.00), KEC 1,60

Kada je porazom od Odensea otvorio sezonu u šampionatu Danske, mnogi su posumnjali da Vukove čeka još jedna neuspješna kampanja. Međutim, Midthylland je potom vezao četiri pobjede u Superligi i djeluje da su se igrači navikli na zahtjeve novog kormilara Boa Henriksena. Eliminiacija iz kvalifikacija za Ligu šampiona od PSV-a očigledno nije ostavila trag, jer su Vukovi prije sedam dana lagano pokorili Sonderjyske, pa se nadaju da će nastaviti niz i večeras protiv Sllkeborga. Gosti su jedni od rijetkih u ligi koji još nisu doživjeli poraz. Uspjeli su da remiziraju četiri puta u pet susreta.

FARUL - DINAMO BUCUREST (PETAK, 20.30), KEC 1,65

Farul je započeo sezonu veoma snažno, pošto se prethodno fuzionisao sa Viitorulom. Prvi poraz doživio je u prošlom kolu na gostovanju Cluju i trenutno se nalazi na petom mjestu na tabeli. Mečevi Hagijevih pulena ne mogu se nazvati spektakularnim, pošto Farul nijednom nije postigao više od dva gola. Večeras mu u goste stiže Dinamo, koji je imao bolji početak sezone nego što je to bio slučaj lani. Zabilježio je dvije pobjede u pet duela, a u tri poraza nije uspio da zatrese mrežu.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije