Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Dinamo Zagreb 1,80, Slavija 2,50

0
Radiosarajevo.ba
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Dinamo Zagreb 1,80, Slavija 2,50
Foto: Mozzart Sport / Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Dinamo Zagreb 1,80

Nastavljaju se uzbuđenja u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a bukmejkeri Mozzarta ne miruju. Za danas su speremili dvije kvote, kec na Dinamo iz Zagreba i dvojku na Slaviju iz Praga, koji će u svakom trenutku biti najveće na svijetu.

Provjerite, stvarno je tako.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu 

DINAMO ZAGREB – LEGIJA (SRIJEDA, 20.00), KEC 1,80

Modri čekaju šampiona Poljske, Legiju. Meč u Zagrebu imao je vatrenu uvertiru. Navijači domaćeg tima napali su goste, a očekuje se da pršti i na zelenom pravogaoniku. Dinamo je izbacio Valur i Omoniju u prethodnim rundama, dok je ekipa iz Varšave eliminisala Bode Glimt i Floru. Trener Legije Česlav Mihnijevič je odmarao najbolje prethodne nedjelje, pa ne čudi proraz u Ekstraklasi od Radomjaka (1:3). Dinamo je u subotu odigrao neriješeno – 3:3 protiv Rijeke u derbiju HNL-a. Biće ovo prvo odmjeravanje snaga ovih timova. 

FERENCVAROŠ – SLAVIJA PRAG (SRIJEDA, 20.00), DVOJKA 2,50

Češki šampion Slavija je favorit u dvomeču treće runde kvalifikacija za Ligu šampiona. Prošle sezone tim iz Praga nije uspio da se domogne evropske elite, ali je uspio da stigne čak do četvrtfinala Lige Evrope. Ferencvaroš je napravio senzaciju prošle godine kada je izborio plasman među 32 najbolje ekipe Starog kontinenta i sada želi reprizu. Prednost Fradija je domaći teren i podrška s tribina, ali je kvalitet na strani Slavije koja je prošle sezone bez poraza završila šampionat Češke. Zanimljvio da su se ove dvije ekipe posljednji put sastale prije 83 godine. 

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije