Mourinho i Wenger bez riječi pred Liverpoolovim navijačima: Ovo je čudo!

Radiosarajevo.ba
Mourinho i Wenger bez riječi pred Liverpoolovim navijačima: Ovo je čudo!
PrtScr / Mourinho i Wenger

Na stadionu Wanda Metropolitano u Madridu, stadionu koji je dom Atletico Madrida sinoć su snage odmjerili Tottenham i Liverpool u finalu Lige prvaka u fudbalu. Slavio je Liverpool rezultatom 2:0, čime je šesti put postao prvak Europe.

Osim fudbala i golova, navijači Liverpoola ne prestaju da fasciniraju ljude širom svijeta. Pa tako i nekadašnja dva ljuta rivala Jose Mourinho i Arsen Wengera koja su ostavila po strani nesuglasice i sinoć su kao stručni komentatori gostovali u studiju televizije BeIN Sport.

Bivši trener Chelseaja i Uniteda te dugogodišnji menadžer Arsenala bili su sjajno raspoloženi, nadopunjavali se i slagali jedan s drugim, a u jednom trenutku ih je kamera uhvatila kako gledaju prema tribini s Liverpoolovim navijačima koji su pjevali "You'll Never Walk Alone".

"Ovo je predivno. Nema riječi kojima se to može opisati. Ovo je ljepše od svega, što mi možemo reči", rekao je Mourinho, a Wenger je dodao:

"To je jedinstveno".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije