Mostarci u šoku, saopćenje za javnost se već kuca

0
A. S.
Mostarci u šoku, saopćenje za javnost se već kuca
Foto: Arena Sport / Detalj s utakmice Velež - Borac

Čelnici Fudbalskog kluba Velež duboko su šokirani svim onim što je na terenu u duelu protiv Borca priredio zeničkom sudija Sabrija Topalović, a u srijedu će se oglasiti saopćenjem za javnost u kojem će sve detaljno objasniti, saznaje portal Radiosarajevo.ba.

Podsjetimo, nogometaši Borca poveli su krajem prvog dijela golom Stojana Vranješa iz slobodnog udarca, a u 82. minuti je kapiten Banjalučana istrčao sam na golmana domaćih i matirao ga za 2:0.

Nakon tog gola, desetine navijača Veleža utrčalo je na teren, zbog čega je utakmica odmah i prekinuta.

Crkva u BiH bori se s iseljavanjem: Katolička zajednica upola manja

Crkva u BiH bori se s iseljavanjem: Katolička zajednica upola manja

Duel u Vrapčićima bit će registrovan 3:0 u korist Borca, toga su i svjesni u Veležu, ali i dalje ne mogu shvatiti šta je navelo zeničkog sudiju Sabriju Topalovića da onako pruži tendencioznu podršku gostima, a u 28. minuti ne svira očigledan penal za domaćina.

"Saopćenje za javnost se već kuca. S obzirom na sve što se dogodilo, večeras neće biti objavljeno, već u srijedu ujutro", saznaje portal Radiosarajevo.ba.

Kontaktirali smo i trenera Rođenih Feđu Dudića, koji je kratko rekao:

"Nemam nikakav komentar".

Jedan od čelnika Veleža za Radiosarajevo.ba je kratko komentirao večerašnje dešavanja u Vrapčićima.

"Kada imate ovako tendenciozno suđenje, ne samo sada već i mjesecima ranije, onda se sve ovo moralo jednom desiti. To je sva priča", kazao je jedan od čelnika Veleža.

Džemil Šoše, sportski direktor FK Velež, večeras nije bio na utakmici, zbog smrtnog slučaja u porodici, saznaje naš portal.

Nakon svih dešavanja u Mostaru večeras, najbolje je da sačekamo srijedu i vidimo šta će napisati čelnici Veleža.

Vjerujemo da će nakon saopćenja biti mnogo jasnije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije