Mohamed Salah otkrio svoje planove za narednu sezonu

0
Radiosarajevo.ba
Mohamed Salah otkrio svoje planove za narednu sezonu
Foto: EPA - EFE / Mohamed Salah

Fudbaler Liverpoola Mohamed Salah je sugerisao da će ostati u Premier Liga klubu nakon odlaska menadžera Juergena Kloppa, izjavio je egipatski reprezentativac kasno u ponedjeljak, 20. maja.

Sa Kloppovim odlaskom nakon skoro devet godina na čelu i zvaničnom potvrdom Arnea Slota, trenera Feyenoorda, kao njegovog nasljednika, neizvjesnosti u vezi sa Salahovom budućnošću u Liverpoolu su rasle, s obzirom da mu ugovor ističe u junu 2025. godine.

Tridesetjednogodišnjak je bio povezan s prelaskom u Saudijsku ligu tokom ljetnje pauze, objavio je Reuters.

Lidlov centar od 200 miliona KM u BiH počeo dobijati obrise

Lidlov centar od 200 miliona KM u BiH počeo dobijati obrise

Kasno u ponedjeljak, nakon što je Slot najavljen kao novi trener Liverpoola, Salah je na društvenoj mreži X iznio ambicije svoje ekipe za narednu sezonu i poslao oproštajnu poruku za Kloppa.

"Znamo da su trofeji ono što se računa i učinit ćemo sve što je moguće da se to dogodi sljedeće sezone." Salah je napisao u objavi na društvenim mrežama. "Naši navijači to zaslužuju i borit ćemo se kao nikad prije", objavio je Salah.

"Bilo je sjajno dijeliti sve te trofeje i iskustva s tobom tokom proteklih 7 godina," Salah je napisao uz sliku sebe sa bivšim menadžerom Liverpoola. "Želim ti sve najbolje u budućnosti i nadam se da ćemo se ponovo sresti."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije