Mladi reprezentativac na spisku Barbareza: Federacijski prvoligaš ponosan na svog bivšeg igrača

0
Radiosarajevo.ba
Mladi reprezentativac na spisku Barbareza: Federacijski prvoligaš ponosan na svog bivšeg igrača
FOTO: Facebook / Nail Omerović u dresu Zvijezde iz Gradačca

Novo ime na spisku Sergeja Barbareza je mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine i bivši igrač Zvijezde Gradačac, Nail Omerović.

U Zvijezdi su izuzetno ponosni na svog bivšeg fudbalera, te su na Facebook stranici čestitali Omeroviću na pozivu u A selekciju.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

Vojin Mijatović otkrio ko je glasao protiv usvajanja deklaracije u NSRS

Vojin Mijatović otkrio ko je glasao protiv usvajanja deklaracije u NSRS

"Gradačac nakon dugog niza godina ima člana A nogometne selekcije Bosne i Hercegovine, a izuzetno smo ponosni što je Nail Omerović, član Osijeka svoj nogometni put počeo iz omladinskih selekcija NK "Zvijezda" Gradačac.

Postepeno i mukotrpnim radom, Nail je uz mnogo odricanja ostvario svoje snove, a sada je kao kruna svega stigao poziv od selektora Sergeja Barbareza za nastup u A timu naše nacionalne vrste. Veliku ulogu u njegovom razvoju imao je i trener u našim omladinskim selekcijama Ismet Mulavdić, koji ga je dugo vremena spremao za veliku scenu.

Čestitamo Nailu i njegovoj porodici na velikom uspjehu. Gradačac i NK Zvijezda osjećaju zaista veliki ponos u ovim trenucima", objavili su.

🇧🇦 NAŠ NAIL OMEROVIĆ POZVAN U A REPREZENTACIJU BOSNE I HERCEGOVINE🇧🇦 Gradačac nakon dugog niza godina ima člana A...

Posted by NK Zvijezda Gradacac on Friday, May 24, 2024


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije