Mladi nogometaš poginuo na Korčuli, klub se emotivno oprostio od njega

0
Radiosarajevo.ba
Mladi nogometaš poginuo na Korčuli, klub se emotivno oprostio od njega
Foto: Facebook / David Trifković

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se u subotu ujutro oko pet sati dogodila na Korčuli, smrtno je stradao 20-godišnji vozač, dok je suputnik iz njegova vozila zadobio lakše tjelesne povrede.

Do nesreće došlo je kada je 20-godišnjak, upravljajući vozilom dubrovačkih registarskih oznaka, iz smjera Blata u smjeru Vela Luke, izlaskom iz lijevog zavoja zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i udario u kameno-betonski zid uz rub trotoara, naveli su iz hrvatske policije.

Kako se saznaje, poginuo je mladi nogometaš David Trifković.

EUFOR uputio važnu poruku političarima u BiH

EUFOR uputio važnu poruku političarima u BiH

Tužna vijest u ranim jutarnjim satima pogodila je Velu Luku i Hajduk. Teška prometna nesreća dogodila se na ulazu u Velu...

Posted by NK Hajduk 1932 Vela Luka on Saturday, January 28, 2023

"Tužna vijest u ranim jutarnjim satima pogodila je Velu Luku i Hajduk. Teška nesreća dogodila se na ulazu u Velu Luku u kojoj je život izgubio naš mladi igrač David Trifković. David je u svojoj, nažalost, prekratkoj karijeri u bijelom dresu sudjelovao u prošlogodišnjem osvajanju prvog mjesta u 2. ŽNL DN. Iskreno saučešće porodici Trifković,a naš David neka počiva u miru", objavio je NK Hajduk 1932 Vela Luka na Facebooku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije