Mlade snage: U trening centru NS BIH u Zenici se okupili se U-21 reprezentativci

0
Radiosarajevo.ba
Mlade snage: U trening centru NS BIH u Zenici se okupili se U-21 reprezentativci
Foto: NS BiH / Mlada reprezentacija U21

U-21 reprezentativci Bosne i Hercegovine se od nedjelje, 17.marta u Trening centru NS/FS BiH u Zenici spremaju za naredni meč u kvalifikacijama za EURO 2025.

Admir Bristrić, talentovani centarfor Olimpije i član mlade reprezentacije, sa oduševljenjem ističe svoju radost zbog prisustva na ovom okupljanju pred važan susret protiv selekcije Slovenije.

Ovaj napadač o pripremama i nadolazećoj utakmici kaže:

Korisnici Iphone-a u problemu: Jutarnji alarm ne zvoni

Korisnici Iphone-a u problemu: Jutarnji alarm ne zvoni

"Osjećam se izvanredno. Već tri dana smo zajedno na okupljanju i vjerujem da nas očekuju izvrsne pripreme. Naš cilj je jasan - putujemo u Sloveniju po važne bodove koji su od ključne važnosti za nas. Smatram da su najvažniji faktori našeg uspjeha isključivo želja i volja, te taktička disciplina. Duboko vjerujem u kvalitet naše ekipe i smatram da imamo više talenta od naših protivnika.

Ova utakmica je prilika da im se revanširamo za prošli susret na Grbavici. Kada govorim o našoj motivaciji za ovu utakmicu, na skali od 0 do 10 ocjenjujem je desetkom. Od trenutka kada smo se okupili sa trenerom Jankovićem, osjeti se jedinstvo i predanost timu. Svako novo lice koje se pridruži brzo se prilagođava našoj ekipi, što je izuzetno važno za naš uspjeh".

Legendarni sudija dijelit će pravdu na utakmici BiH-Ukrajina: Zmajevima donio veliku sreću

Legendarni sudija dijelit će pravdu na utakmici BiH-Ukrajina: Zmajevima donio veliku sreću

Izabranici Igora Jankovića sutra putuju u Sloveniju, a utakmica će biti odigrana 22. marta u Murskoj Soboti.

Za ovaj susret selektor Igor Janković je pozive uputio sljedećim igračima:

Muhamed Šahinović (RKS Rakow), Nikola Milićević (Stupčanica), Tarik Muharemović (Juventus), Nermin Mujkić (Sloboda), Savo Šušić (Borac), Mladen Cvjetinović (Ingolstadt), Filip Račić (GOŠK), Harun Hadžibeganović (Sloboda), Filip Ilić (Nuremberg), Nail Omerović (Osijek),

Milorad Stajić (Radnički Niš), Matej Šakota (Slaven Belupo), Madžid Šošić (Radomlje), Eldar Mehmedović (Sarajevo), Petar Sučić (Dinamo Zagreb), David Vuković (Borac), Luka Božičković (Sloga Doboj), Vinko Rozić (Posušje), Enver Kulašin (Borac), Admir Bristrić (Olimpija), Aleksej Golijanin (BFC Daugavpils), Franko Sabljić (Zrinjski).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije