Misimović: Na Old Traffordu nas čeka pakao

Radiosarajevo.ba
Misimović: Na Old Traffordu nas čeka pakao

Zvjezdan Misimović 27-godišnji vezni igrač Wolfsburga i bosansko-hercegovački reprezentativac, sa strahom očekuje utakmicu 2. kola nogometne Lige prvaka u Manchesteru.

Njemački prvak dolazi u goste engleskom, a nakon prvih utakmica oba kluba imaju tri boda. Manchester United pobijedio je kod Bešiktaša 1:0, dok je Wolfsburg svladao moskovski CSKA na svom terenu 3:1.

"Gore nas čeka pakao, šta drugo?", pita se Misimović i potvrđuje zašto: "Za mene su tri najbolji nogometni timovi na svijetu Barcelona, Real Madrid i Manchester United."

Misimović je rekao i što treba biti vodilja njegovog tima na Old Traffordu.

"Nikako se ne smijemo braniti i orijentisati samo na čuvanje svoje mreže. Takav pristup vas protiv Manchester Uniteda 100 posto gura u poraz. Imaju veličanstvene napadače, Rooneyja i Berbatova. U obrani su također jaki, Vidić je tamo njihov najbolji igrač. No, mislim da je naša prilika vezni red koji je njihova najslabija točka", zaključio je Misimović.

Vezano: Džeko: Imamo šanse na Old Trafordu

totalsport./radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije