Mirsad Šiljak za Radiosarajevo.ba: O Šehiću, Džeki, Senadu Misimoviću, Nedžadu Koldži (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Mirsad Šiljak za Radiosarajevo.ba: O Šehiću, Džeki, Senadu Misimoviću, Nedžadu Koldži (VIDEO)

Direktor Fudbalskog kluba Željezničar Mirsad Šiljak bio je gost emisije Gužva u šesnaestercu, a u posljednjoj emisiji koja je emitirana u 2015. godini sa Šiljkom smo razgovarali o svemu urađenom u 2015. godini. U prvom dijelu razgovora koji je nedavno objavljen na portalu Radiosarajevo.ba imali ste priliku čuti odgovore na izuzetno zanimljive teme. 

U drugom dijelu razgovora sa Šiljkom, govorili smo o načinu finansiranja kluba, potraživanjima od transfera Ibrahima Šehića, funkciji Senada Misimovića, saradnji s Općinom Novo Sarajevo...

"Činjenica je da od svakog transfera Edina Džeke, Željezničar ima neku korist. Ne znam samo zašto se to spominje stalno. Nisu to silni milioni da bi klub mogao budžetirati jednu kalendarsku godinu, a da ne govorim više. Kada pogledate koliki je budžet potreban Željezničaru, to je samo jedan dio", rekao je Šiljak u jednom dijelu razgovora. 

O novcima koje Željezničar treba da dobije od transfera Ibrahima Šehića, Šiljak je rekao:

"Dio tog transfera konačno je naplaćen. Ne sve u cijelosti, ali većina je naplaćena."

Drugi dio razgovora s Mirsadom Šiljkom pogledajte u videoprilogu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije