Milioni navijača u suzama zbog Marija Mandžukića

Radiosarajevo.ba
Milioni navijača u suzama zbog Marija Mandžukića
FOTO: EPA / Ronaldo i Mandžukić

Poput “bombe” u Torinu, kao i među milionima navijača diljem svijeta koliko ih broji slavni Juventus, odjeknula je vijest Sky Sport Italije kako će Mario Mandžukić najvjerojatnije preći u Los Angeles FC, odnosno u američku MLS profesionalnu ligu iz Stare dame i Serie A.

Navijači Juventusa počeli su se već opraštati od svog Mandže, svog ratnika kojeg obožavaju jer je pokazao i dokazao da je veliki profesionalac, spreman podnijeti i žrtvu na račun svoje igre, golova, samo kako bi bio od koristi kluba, na radost navijača.

Twitter je od jutros preplavljen dirljivim porukama, pišu Sportske.hr.

“Hvala ti Mandžo za svu borbenost i strast koju si nam dao u dresu voljenog kluba. Tvoji pogoci protiv Reala budili su nadu u svakom navijaču Juventusa diljem svijeta. Da su ostali igrači dali samo pola onoga što si ti dao, možda nam Liga prvaka ne bi izmaknula iz ruku. Ponosan sam na tebe!”, navodi se u komentaru jednog navijača.

Onda je počelo… “Mandžukić je bio silno važan igrač predivne karijere. Dao je ogroman doprinos Juventusu kroz sve te godine. Ali krug se zatvorio i na kraju je tako ispalo. Šteta”.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije