Milićević golom u porazu Genta zaokružio uspješnu noć Zmajeva

Radiosarajevo.ba
Milićević golom u porazu Genta zaokružio uspješnu noć Zmajeva
U ovim trenucima završena je većina utakmica 4. kola Europa lige, a Zmajevi su večeras pokazali zaista iznimno umijeće na terenima diljem Starog kontinenta.

U prvom terminu sjajni su bili Edin Džeko i Tino-Sven Sušić, a onda su u drugom terminu od 21 sat igru preuzeli mladi bosanskohercegovački nogometaši, kao što su Deni Milošević i Danijel Milićević.

Ova dvojica mladih veznjaka uspjeli su upisati dobre partije u porazima svojih timova, čime su ponovo "osvjetlali obraz" bosanskohercegovačkom nogometu.

Najprije je Deni Milošević u prvom dijelu susreta Braga - Konyaspor, koji je završen rezultatom 3:1 uspio asistirati za jedini gol svog tima na ovom susretu. To je bio i jedini učinak Zmajeva u prvim poluvremenima, utakmica, ali sa tim se nije složio Milićević.

On je igrao u porazu Genta od Sakhtara, u utakmici u kojoj je ukrajinska ekipa na gostovanju slavila rezultatom 3:5. Milićević je postigao posljednji pogodak na ovoj utakmici, zatresavši mrežu Sakhtara u 89. minuti i postavivši konačni rezultat.


Mili-gol_GT-SH by mediabh

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije