Messi zabio gol pa zabrinuo Argentince: Nakon SP-a ću dobro razmisliti...

0
Radiosarajevo.ba
Messi zabio gol pa zabrinuo Argentince: Nakon SP-a ću dobro razmisliti...
Foto: EPA-EFE / Lionel Messi

Argentina je u noćašnjoj utakmici kvalifikacija zs SP kući lakoćom pobijedila Venezuelu 3:0. Strijelci su bili Gonzalez (34), Di Maria (79) i Messi (82).

Argentina je druga u kvalifikacijskoj skupini Južne Amerike s 38 bodova i odavno se kvalificirala na Svjetsko prvenstvo. Venezuela je na posljednjem mjestu s 10 bodova.

Lionel Messi bio je vrlo zadovoljan nakon utakmice.

Zabrinjavajuće: U Brčko distriktu BiH prijavljeno 28 slučajeva obolijevanja od morbila

Zabrinjavajuće: U Brčko distriktu BiH prijavljeno 28 slučajeva obolijevanja od morbila

"Očekivao sam ovo jedinstvo igrača i navijača. Dugo sam bio zadovoljan reprezentacijom, čak i prije nego što smo osvojili America's Cup. Ljudi mi pokazuju da me vole i ja sam im zahvalan. Nakon Svjetskog prvenstva morat ću dobro razmisliti što ću dalje s reprezentacijom. Što se same utakmice tiče, pokušali smo igrati brzo, a Venezuela je bila duboko u obrani. U prvom poluvremenu smo imali dosta šansi, u drugom još više", kazao je Messi.

Messiju je ovo bio 81. gol u dresu Argentine u 158 nastupa. U 14 nastupa u kvalifikacijama za Katar Messi je zabio sedam golova. Sedam je golova ove sezone zabio i u dresu PSG-a (u 26 nastupa), ali zato je upisao i 11 asistencija, prenosi Jutarnji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije