Mbappe donio odluku: "Ostajem u Paris Saint-Germainu"

0
Radiosarajevo.ba
Mbappe donio odluku: "Ostajem u Paris Saint-Germainu"
FOTO: Facebook / Kylian Mbappe

Najbolji strijelac u istoriji PSG Kylian Mbappe rekao je da ishod duela sa Bayernom neće poremetiti njegovu odluku da ostane u Paris Saint-Germainu.

"Hoće li ova utakmica uticati na moju budućnost? Mislim da ne. Ne želim da pokažem nepoštovanje prema klubu, ali odavno bih otišao da sam svoju budućnost vezao za Ligu šampiona. Srećan sam u PSG i trenutno ne razmišljam ni o čemu drugom osim o uspjehu mog tima" , izjavio je Mbappe na konferenciji za medije uoči utakmice.

Mbappe, 24-godišnji napadač i jedan od najboljih igrača na svijetu, koji još nije osvojio Ligu šampiona, u maju prošle godine potpisao je ugovor s PSG-om do 2025. godine, iako se dugo pisalo kako će gotovo sigurno otići u Real Madrid.

Nevjerovatan transfer: Bivši igrač Dinama potpisuje za Barcelonu?

Nevjerovatan transfer: Bivši igrač Dinama potpisuje za Barcelonu?

Francuz je ostao i postao najbolji strijelac u istoriji kluba, a svoj 201. gol za Parižane postigao je u nedjelju protiv Nantesa u meču Lige 1, navodi Sportklub.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije