Marković nezadovoljan hapšenjima

Radiosarajevo.ba
Marković nezadovoljan hapšenjima

Nedavna hapšenja Željka Širića i Stjepana Djedovića u Hrvatskom nogometnom savezu (HNS) su nastala pokretanjem Hrvoja Maleša, predsjednika Hajduka, i USKOK-a. 

Zdravko Mamić je na nedavnoj press konferenciji dao izjavu kojom je osudio Malešov čin. 

Nakon Mamićevih izjava kojima je izrazio nezadovoljstvo Malešovim činom, ni Vlatko Marković, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza. 

"Osobno smatram da se radi o klubaškim interesima zbog kojih trpi cijeli hrvatski nogomet. A sve se događa u trenucima dok spadamo u vrh europskog nogometa. Za mene je to tragedija. Meni je savjest čista. Za razliku od drugih koji rade izvan svih rezona, ja svoj posao obavljam pošteno i korektno", izjavio je Marković za Slobodnu Dalmaciju

Osim neslaganja s hapšenjima Širića i Djedovića, Marković je prokomentirao i najave budućeg ministra prosvjete i sporta, Željka Jovanovića, o "vrhu HNS-a kao močvari koju treba isušiti".

"Jovanović kaže? Koji Jovanović? Onaj što je iziš'o iz močvare? Smiješno je i deplasirano uopće odgovarati na takve provokacije. Ili je možda mislio na neki drugi HNS? Mogu ga jedino pozvati u Rusanovu 13 da vidi kako besprijekorno posluje organizacija koju vodi Vlatko Marković", izjavio je Marković. 


 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije