Mario Vrančić: Svaka reprezentacija se zna braniti

Radiosarajevo.ba
Mario Vrančić: Svaka reprezentacija se zna braniti
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u prvom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo na stadionu Bilino polje odmjerit će snage s reprezentacijom Estonije.

Povratnik u reprezentaciju Mario Vrančić ističe kako je sretan zbog poziva selektora Baždarevića, ali i upozorava da duel s Estoncima neće biti lagan.

"Nadam se da ćemo raditi dobro, prije svega na treninzima, a potom i na utakmici. Utakmica će biti jako teška, ali mi želimo ostvariti svoj cilj, a to su tri boda. Svi se znaju braniti, svi znaju igrati. Dosta je do nas i ako damo sve od sebe, nadam se da ćemo pobijediti", rekao je Vrančić i dodao:

"Moramo igrati svoju igru i stvarati šanse. Moramo imati ozbiljan pristup, jer svaka reprezentacija na svijetu se zna braniti. Moramo dati sve od sebe, ulaziti u šanse i postići golove. Zadovoljan sam što sam dobio poziv, naravno da bih volio igrati, ali selektor će odlučiti", istaknuo je Vrančić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije