Djeca iz Juventusove akademije oduševila Marca Degortesa

Anadolija
Djeca iz Juventusove akademije oduševila Marca Degortesa
Tokom pet dana provedenih u Sarajevu, izaslanik Juventusa Marco Degortes radio je na edukaciji trenera, prateći njihov rad sa dječacima, koji svakodnevno treniraju u hotelu ”Malak Regency” na Ilidži.

Degortes je iskazao zadovoljstvo onim što je vidio u Juventusovoj akademiji u BiH.

“Treninzi su u našem zimskom domu u hotelu Malak i to ponedjeljkom, srijedom i petkom, dok se vikendom igraju mečevi. Na našoj Facebook stranici Juventus Academy Bosnia and Herzegovina svi zainteresovani mogu pronaći informacije o tome kako prijaviti dijete u akademiju i postati dio 'crno-bijele' porodice. Zadovoljan sam odzivom, te vjerujemo da će u septembru, kada organizujemo kamp, biti jako puno talentovanih dječaka na jednom mjestu“, kazao je Juventusov area manager Degortesa.

Dječaci iz Juventusove Akademije u Sarajevu će biti gosti na utakmici nacionalnih selekcija između BiH i Gibraltara, koja će se 25. marta igrati na stadionu ”Bilino polje” u Zenici.

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije