Manijaci najavili spektakl: "Bitno je da južna tribina u nedjelju bude što punija"

0
Radiosarajevo.ba
Manijaci najavili spektakl: "Bitno je da južna tribina u nedjelju bude što punija"
FOTO: Facebook / Manijaci najavili spektakl u nedjelju

FK Željezničar će u nedjelju, 26. novembra, od 13 na stadionu Grbavica ugostiti ekipu Posušja u okviru 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Plavi sa Grbavice će nakon 22 dana odigrati utakmicu na svome stadionu i pred svojim navijačima, a navijačka grupa Manijaci najavljuje spektakl i za to imaju poseban motiv.

Na utakmici protiv Posušja Manijaci će obilježiti Dan državnosti Bosne i Hercegovine (iako je on 25. novembra) i za to uveliko traju pripreme. Zbog toga su u najavama za ovu utakmicu posebno isticali koliko je važno da što više ljudi dođe na utakmicu u nedjelju, a posebno na južnu tribinu.

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

"Ovo je naš klub, ovo je naša grupa, ovo je naša domovina. Naučeni smo da nikad ne napuštamo ono što je naše i da to čuvamo, branimo i uz te ideale uvijek stojimo, koliko god to nekad bilo teško.

U nedjelju nas čeka vrlo važna utakmica na kojoj ćemo obilježiti Dan državnosti Bosne i Hercegovine. Svijest o pripadnosti domovini, klubu i grupi je jedna od najvrijednijih stvari koje čovjek sebi može usaditi u glavu. Naš najproduktivniji način doprinošenja svijesti o svemu gore nabrojanom je STADION. Zato je bitno da južna tribina u nedjelju bude što punija. Svjesni smo činjenice da nam rezultati na terenu ne idu od ruke, ali odavno smo pokazali da lako prelazimo preko loših rezultata kada je u pitanju dolazak na stadion.

U nedjelju na južnoj tribini zajedno obilježavamo Dan državnosti Bosne i Hercegovine! Ponesi šal!", navodi se u objavi Manijaka.

DAN DRŽAVNOSTI OBILJEŽAVAMO NA JUŽNOJ TRIBINI!

Posted by The Maniacs on Wednesday, November 22, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije