Manijaci fantastičnom objavom najavili povratak na tribine: 'Najviše zapnemo kad je najteže'

0
Radiosarajevo.ba
Manijaci fantastičnom objavom najavili povratak na tribine: 'Najviše zapnemo kad je najteže'
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Manijaci

Premijer liga Bosne i Hercegovine se vraća 16. februara susretom između Sloge i FK Velež, a najveći derbi kola igra se dan poslije, kada se na stadionu Grbavica sastaju FK Željezničar i HŠK Zrinjski. 

Ovaj meč su najavili najvatreniji navijači FK Željezničar, popularni 'Manijaci'. Oni su objavili video na svoj Facebook profil, te naveli šta očekuju u subotu. 

"Nakon duge pauze ponovo se vraćamo na stadion. Iako situacija na tabeli nije bajkovita i sve ono što smo gledali prethodne polusezone je razočaravajuće, ne daje nam za opravdanje da protiv Zrinjskog ni manje, ni više ne napunimo stadion!

Važno upozorenje: Ulazimo u dugotrajan period nestabilnog vremena

Važno upozorenje: Ulazimo u dugotrajan period nestabilnog vremena

Ispred nas je zasigurno težak period i polusezona. Čeka nas mnogo teških bitaka gdje moramo biti vjetar u leđa momcima na terenu, kako na domaćim, tako i na gostujućim utakmicama. Ovo je vrijeme kada ne smijemo zakazati.

Prepoznatljivi smo po tome da najviše zapnemo onda kada je najteže, pa neka i sada bude tako", poručili su Manijaci. 

Nakon duge pauze ponovo se vraćamo na stadion. Iako situacija na tabeli nije bajkovita i sve ono što smo gledali prethodne polusezone je razočaravajuće, ne daje nam za opravdanje da protiv Zrinjskog ni manje, ni više ne napunimo stadion! Ispred nas je zasigurno težak period i polusezona. Čeka nas mnogo teških bitaka gdje moramo biti vjetar u leđa momcima na terenu, kako na domaćim, tako i na gostujućim utakmicama. Ovo je vrijeme kada ne smijemo zakazati. Prepoznatljivi smo po tome da najviše zapnemo onda kada je najteže, pa neka i sada bude tako. NEKA GRBAVICA PROTIV ZRINJSKOG BUDE PUNA!

Posted by The Maniacs on Monday, February 12, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije