Manchester United i dalje u krizi rezultata

Fena
Manchester United i dalje u krizi rezultata
EPA / Zlatan Ibrahimović
U nedjeljnom programu engleske Premier lige na rasporedu su bila četiri susreta, a najzanimljivije je bilo u Manchesteru, gdje su domaći United i West Ham podijelili bodove odigravši 1:1.

Gosti su već u 2. minuti došli do vodstva preko Diafra Sakhoa, a izjednačio je Zlatan Ibrahimović u 21. minuti. Do kraja utakmice nogometaši Josea Mourinha stvorili su niz dobrih prilika, no nisu uspjeli još jednom svladati izvrsnog vratara "Čekićara" Darrena Randolpha.

Tako se nastavila kriza rezultata Manchester Uniteda koji je u posljednjih sedam prvenstvenih utakmica upisao samo jednu pobjedu.


MU-WM_1-1 by mediabh

Nakon dva uzastopna remija Arsenal je došao do tri boda svladavši na svom terenu Bournemouth rezultatom 3:1, Stoke je u gostima bio bolji od Watford 1:0, a istim rezultatom Southampton je na svom terenu svladao Everton.

Na vrhu tabele Premiershipa nalazi se Chelsea s 31 bodom, jednim više od najbližih pratitelja Liverpoola i Manchester Cityja. Slijede Arsenal (28), Tottenham (24), Manchester United (20), Everton (19)…

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije