"Mali princ" igra od prvog trenutka u derbiju Juventusa i Seville

Radiosarajevo.ba
"Mali princ" igra od prvog trenutka u derbiju Juventusa i Seville
EPA / Miralem Pjanić
Nakon nešto duže reprezentativne pauze večeras se, utakmicama petog kola nastavlja borba za prolazak u knock-out fazu najelitnijeg takmičenja na Starom kontinentu.

Već ranije odigran je  susret između CSKA Moscow i Leverkusena, u okviru koje su ova dva tima podijelili bodove pri rezultatu 1:1, a u nastavku večeri očekuje nas još sedam susreta.

Čak trojica bh. reprezentativaca mogli bi zaigrati večeras za svoje timove u Ligi prvaka, a dvojica od njih obezbijedila su siguran plasman budući da će od prve minute utakmica istrčati na teren. Riječ je naravno o Miralemu Pjaniću u redovima Juventusa, te o mladom Ameru Gojaku u redovima zagrebačkog Dinama.

Naravno, mnogo zanimljiviji susret bit će onaj u kojem će igrati Mali princ, budući da se večeras Stara dama iz Torina sastaje sa ekipom Seville i to u gostima. Pjanić će, ukoliko njegov tim želi doći do pobjede, morati zablistati na ovom susretu, a svakako svi ljubitelji nogometa u BiH priželjkuju da njihov ljubimac postigne i pogodak.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije