Makedonska reprezentativka Ana Milchevska nova igračica SFK 2000 Sarajevo

0
FENA
Makedonska reprezentativka Ana Milchevska nova igračica SFK 2000 Sarajevo
FENA / Ana Milchevska

Makedonska reprezentativka Ana Milchevska nova je igračica SFK 2000 Sarajevo, višestrukog fudbalskog šampiona Bosne i Hercegovine.

Ova fudbalerka, rođena 2003. godine, tako nastavlja svoju karijeru u Sarajevu, a nakon potpisa ugovora nije krila svoje oduševljenje, saopćeno je iz SFK 2000.

"Jako mi se dopada klub. Profesionalno je organizovan, mnogo se radi i disciplina se zahtijeva od igračica. Grad Sarajevo sam oduvijek voljela i ranije nisam mogla zamisliti da ću nekada živjeti ovdje i igrati, međutim ta želja mi se upravo ostvarila. Mnogo mi je drago da sam postala igračica jednog od najvećih klubova u ovom dijelu Evrope. Ambicije su visoke, želimo biti u vrhu svake godine, igrati zapaženu internacionalnu ulogu i jedva čekam da počnem igrati", rekla je Milchevska, opisavši do sada njen put u karijeri.

Pekara 'Manja' u Sarajevu prestaje sa radom na ovoj lokaciji

Pekara 'Manja' u Sarajevu prestaje sa radom na ovoj lokaciji

"Najbolje se snalazim na poziciji odbrambene igračice, igram na centralnoj poziciji i do sada sam nastupala za sve omladinske reprezentacije Makedonije, za pionirsku, kadetsku i juniorsku, te za "A" reprezentaciju svoje zemlje što mi je veliko zadovoljstvo", kazala je Michevska.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije