Luka Modrić jednim odgovorom na konferenciji zaradio pljesak cijele dvorane

1
Radiosarajevo.ba
Luka Modrić jednim odgovorom na konferenciji zaradio pljesak cijele dvorane
Foto: EPA / Luka Modrić

Kapiten hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić najavio je susret protiv Velsa, s kojim Hrvatska igra u subotu od 20.45 sati na Poljudu na otvaranju kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. godine.

Hrvatski veznjak je, među ostalim, na konferenciji za medije govorio i o svojoj budućnosti u reprezentaciji, ali i u Realu. Kazao je da mu je želja ostati u Madridu, a da su sve drugo medijska nagađanja.

Odgovorio je i na to koliko će još igrati u reprezentaciji Hrvatske.

Obustava saobraćaja u subotu u Sarajevu: Delegacije iz RS-a dolaze u bivšu Dobrovoljačku

Obustava saobraćaja u subotu u Sarajevu: Delegacije iz RS-a dolaze u bivšu Dobrovoljačku

"Imam osjećaj kao da želite da što prije odem, toliko me pitate ta pitanja. Vidjet ćemo. Tu sam do Lige nacija i onda ću odlučiti. Real ne uvjetuje moje igranje u reprezentaciji. Kratko i jasno - ne!", rekao je kapiten Hrvatske.

Upitan je i može li se dogoditi da u isto vrijeme završi karijeru u Realu i Hrvatskoj.

"Znači to je još godina dana najmanje. To bi bilo idealno, ali vidjet ćemo što će se dogoditi. Toliko volim nogomet, uživam u njemu i to je jedan od razloga zašto toliko trajem. Otpočetka uživam u njemu, nogomet mi je sve. Porodica je najvažnija, ali i ovo me ispunjava i čini me sretnim. Nikad mi nije ništa bilo teško oko utakmica ili treninga", rekao je Modrić i zaradio pljesak, prenodi portal Direktno.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije