Ljubimac navijača FK Sarajevo ponovo na Koševu

0
Radiosarajevo.ba
Ljubimac navijača FK Sarajevo ponovo na Koševu
Foto: FK Sarajevo / Alen Skoro

Bosanskohercegovački fudbalski menadžer i bivši profesionalni igrač Alen Škoro od srijede, 8. maja priključuje timu FK Sarajevo i preuzima poziciju Rukovoditelja skautinga i regrutacije Akademije FK Sarajevo, saopćio je tim sa Koševa.

Škoro je Za Sarajevo je postigao 57 gola u 138 utakmica. Škoro je došao prošao sve omladinske selekcije u Bordo timu. Ovaj bivši napadač će biti veliko pojačanje za skaut službu FK Sarajevo.

Nakon toga pridružio se francuskom velikanu Olympique Marseilleu sa 20 godina, ali je morao da se povuče sa 32 godine zbog stalnih povreda.

Haris Džinović donio važnu odluku u vezi Meline: "Nisam imao šta da prebolim"

Haris Džinović donio važnu odluku u vezi Meline: "Nisam imao šta da prebolim"

"Alen Škoro se od danas priključuje timu FK Sarajevo i preuzima poziciju Rukovoditelja skautinga i regrutacije Akademije FK Sarajevo.

FK Sarajevo izražava veliko zadovoljstvo što će Alen Škoro, koji je i sam kao bivši izdanak naše akademije izgradio veliku profesionalnu karijeru sa bordo klubom i brojnim drugim klubovima u inostranstvu, svoje znanje i iskustvo staviti u službu naše Akademije", navodi se u saopćenju FK Sarajevo.

ALEN ŠKORO PONOVO NA KOŠEVU Alen Škoro se od danas priključuje timu FK Sarajevo i preuzima poziciju Rukovoditelja...

Posted by FK Sarajevo on Wednesday, May 8, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije