Liga Prvaka i Liga Evrope na BHRT, FTV i RTRS

Radiosarajevo.ba
Liga Prvaka i Liga Evrope na BHRT, FTV i RTRS

Javni emiteri Bosne i Hercegovine BHRT, FTV i RTRS će u naredne tri godine gledaocima Javnih RTV Servisa omogućiti da gledaju najbolje nogometne utakmice Lige Prvaka utorkom i najbolje nogometne utakmice Lige Evrope četvrtkom na programima Radio Televizije Bosne i Hercegovine (BHRT), Federalne Televizije (FTV) i Radio Televizije Republike Srpske (RTRS). 

Ekskluzivna zemaljska TV prava (za utorak i četvrtak) otkupili su članovi Javnog RTV Sistema BiH za period od 2012. do 2015. godine.

Prijenosi najboljih utakmica koje se igraju utorkom, popraćenih sa pregledima mečeva, biti će emitirani na programima BHT1, FTV i RTRS. Magazin Lige Prvaka biti će emitovan nezavisno na sva tri emitera, u skladu sa njihovim programskim potrebama i shemama.  

Tokom svake od naredne tri sezone, gledatelji će biti u mogućnosti gledati najbolje evropske nogometne mečeve utorkom i četvrtkom navečer samo na programima BHRT-a, FTV-a i RTRS-a.     

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije