Fulham u jako lošoj formi, dobra kvota na pobjedu domaćina

0
Radiosarajevo.ba
Fulham u jako lošoj formi, dobra kvota na pobjedu domaćina
Foto: independent.co.uk / Leicester protiv Fulhama

Danas u okviru Premier lige na King Power stadionu, Leicester dočekuje ekipu Fulhama sa početkom u 18.30 sati.

Domaća ekipa Leicester se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji na tabeli, sa odličnim rezultatima, posebno na domaćem terenu.

Dva poraza došla su protiv Manchester Uniteda i ove sezone odlične ekipe West Ham, a Leicester je na svom stadionu pobijedio Wolverhampton i Burnley.

Osim toga, Leicester će svakako pokušati da na ovom meču izbriše loš utisak koji su ostavili na prošlom meču, kada su poraženi od strane Kloppovog Liverpoola rezultatom 0:3.

Njihovi protivnici, ekipa Fulhama zaista ne izgleda kao ekipa koja će moći da se suprotstavi ostalim ekipama i da izbori opstanak u Premier lige. Oni su do sada na 9 mečeva ukupno osvojili 4 boda, a na gostovanjima do sada svega jedan bod, što dovoljno pokazuje koliko su inferiorni u odnosu na ostale momčadi lige.

Ono u čemu prednjače je totalno loša odbrana, pošto su primili najviše golova u ligi, čak 18 za samo 9 utakmica.

Ove sezone Leicester je mnogo kvalitetnija ekipa od Fulhama, koji na početku sezone izgleda kao ekipa koja je spremna da bude vraćena u Championship.

Imajući u vidu da Leicester na domaćem terenu igra odlično, a da je Fulham defanzivno jako loš, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati 1&2+ (pobjeda domaćina i više od dva gola), a opklada se plaća odličnom 1,75 kvotom u kladionici MOZZART.

Ako smatrate da će domaćin ostvariti pobjedu, bez da razmišljate o broju golova, kvota je 1,55.

Ostalu ponudu kladionice MOZZART pogledajte OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije