Lazio se okliznuo protiv Crotonea, Lulić pogodio s bijele tačke

Radiosarajevo.ba
Lazio se okliznuo protiv Crotonea, Lulić pogodio s bijele tačke
Odigrano je pet utakmica 37. kola talijanske Serije A, a Lazio našeg Senada Lulića okliznuo se na gostovanju kod Crotonea i ostao iza gradskog rivala Rome na tabeli.

Lazio je do vodstva došao u 17. minuti susreta. Mrežu Crotonea zatresao je Senad Lulić udarcem s bijele tačke. Na odmor se otišlo s rezultatom 1:1. Pogodak za Crotone postigao je Simy. Domaćin je nakon 16 minuta igre u nastavku susreta došao do drugog gola. Mrežu Rimljana zatresao je Ceccherini. Konačnih 2:2 postavio je Milinković-Savić golom u 84. minuti susreta.

Fiorentina je na svom terenu poražena od Cagliarija. Gosti su upisali važan trijumf u borbi za opstanak, a jedni pogodak postigao je Pavoletti u 37. minuti. Važne bodove u borbi za opstanak osvojio je i Udinese. Ekipa iz Udina slavila je protiv Verone rezultatom 1:0 na gostujućem terenu.

Torino je savladao "davljenika" SPAL, dok je Chievo osvojio tri velika boda u borbi za opstanak na gostovanju kod Bologne. Čak pet ekipa borit će se za opstanak u Seriji A u posljednjem kolu. Verona i Benevento su već prežaljeni, a Crotone i SPAL u najtežoj situaciji sa po 35 osvojenih bodova. Bod više ima Cagliari, dok po 37 imaju Udinese i Chievo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije