Finansijska kriza u Interu: Igrači bez plate?

0
Finansijska kriza u Interu: Igrači bez plate?
Foto: sportsmole.co.uk / Inter / Arhiva

Italijanska La Repubblica ekskluzivno jutros prenosi kako je finansijska situacija u slavnom Interu katastrofalna i da Nerazzurri nemaju za plate igračima.

La Repubblica piše kako je jučer, dan uoči velikog derbija sa Juventusom, u Interu održan krizni sastanak u vezi finansijske krize u kojoj se klub nalazi.

Navodno, Inter još uvijek duguje igračima plate za juli i august, a odgođeno je i plaćanje rate Real Madridu za Achrafa Hakimija.

Ovo je bio treći takav sastanak od početka sezone, a La Repubblica piše da su igrači šutke slušali što gazde govore i da nije bilo nikakvih pitanja. Igrači su nakon toga međusobno sjeli za stol i razgovarali, iako detalji tog sastanka nisu poznati. Navodno, Inter ima rok da isplati sve zaostale plate do 16. februara, inače mu prijeti suspenzija i oduzimanje bodova, prenosi scsport.ba

Večerašnji derbi počinje u 20.45 sati.

Kladionica MOZZART je za ovu utakmicu ponudila odlične kvote. Tako je kvota na pobjedu Intera 2,65, neriješeno, 3,20, a na goste 2,75.

Ostalu ponudu kladionice MOZZART pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije