Kraj epizode u Arsenalu: Ovo je budući klub Seada Kolašinca

0
Radiosarajevo.ba
Kraj epizode u Arsenalu: Ovo je budući klub Seada Kolašinca

Sead Kolašinac nije u ozbiljnim planovima Mikela Artete, a ljetos mu je propao transfer u Fenerbahce, koji se pominjao do samog kraja prelaznog roka.

Arsenal se nije htio odreći Kolašinca besplatno, a januarski prelazni rok je nova šansa za Kolašinca da napusti Emirates stadion, piše Scsport.

Prema posljednjim informacijama s Ostrva, Kolašinac bi mogao preći u ekipu Watforda, koju od prije dva mjeseca vodi italijanski stručnjak Claudio Ranieri.

Dragan Bursać: Optuženik za ratne zločine počasni građanin nakaradne Banjaluke!

Dragan Bursać: Optuženik za ratne zločine počasni građanin nakaradne Banjaluke!

Pod Ranierijem su Stršljenovi zaigrali bolje, igraju atraktivan i napadački fudbal, a na njihovim utakmicama često vidimo dosta golova.

Watford je trenutno prvi iznad zone ispadanja i nakon 16 odigranih mečeva osvojili su 13 bodova, dva više od Burnleyja koji je na mjestu koje vodi u niži rang.

Kolašinac se još uvijek oporavlja od povrede skočnog zgloba koju je zadobio u duelu Bosne i Hercegovine s Finskom u Zenici.

Ugovor s Arsenalom mu ističe na ljeto naredne godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije