Kolašinac progovorio o napadu: Tip je sišao sa skutera i izvukao nož...

Radiosarajevo.ba
Kolašinac progovorio o napadu: Tip je sišao sa skutera i izvukao nož...

Sead Kolašinac prvi put je progovorio o napadu koji su on i Mesut Özil pretrpjeli tokom ljeta ispred njegove kuće u Londonu. Dvojica maskiranih napadača zaustavila su se na skuteru pokraj Ozilovog vozila i napali ih. Nijemac se odvezao, a Kolašinac se suprotstavio napadačima koji su potom pobjegli.

Seo, legendo: Pljačkaši s noževima napali Mesuta Ozila, a onda se pojavio Kolašinac

„Mesut mi je došao u goste. Izašao sam da ga dočekam i odjednom se kraj nas stvorio skuter. Čuješ puno priča o takvim napadima, ali ne vjeruješ da i sam možeš biti meta. Tip je sišao sa skutera i izvukao nož. Pomislio sam: “OK, došao je na mene red”. Ostao sam miran i pokušao im se suprotstaviti. Bilo je strašno opasno, ali najvažnije je da smo se obojica izvukli. To je sad iza nas i želimo to zaboraviti“, rekao je Kolašinac koji je zajedno sa Nijemcem zbog incidenta propustio početak sezone.

Herojski potez Kolašinca hit na društvenim mrežama

Jedan od napadača, Ashley Smith, dobio je deset godina zatvora zbog oružanog pokušaja pljačke, a njegov saradnik Jordan Northover je priznao krivicu i tek čeka izricanje kazne.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije