Ko su Ronaldovi "anđeli čuvari": Na izgled miroljubivi, a ustvari pravi ratnici

4
Radiosarajevo.ba
Ko su Ronaldovi "anđeli čuvari": Na izgled miroljubivi, a ustvari pravi ratnici
Foto: Daily Mail / Ko su njegovi tjelohranitelji?

Budući da je ubjedljivo najpopularniji sportista današnjice, Cristiano Ronaldo, gdje god da se pojavi, izazve veliku pažnju.

U svojoj bogatoj karijeri osvojio je gotovo sve što se moglo osvojiti, pa samim tim, njegovo bogatstvo je doseglo neslućene visine.

Nije rijedak slučaj da se bogati sportisti često nađu na meti provalnika zbog čega popularni CR7 ništa nije prepustio slučaju.

Simon Rožman: Nismo se predali u borbi za treće mjesto, vraća nam se jedan igrač

Simon Rožman: Nismo se predali u borbi za treće mjesto, vraća nam se jedan igrač

Dok slavni Portugalac čeka blizance koje će za nekoliko mjeseci poroditi izrabranica njegovog srca, Georgina Rodriguez, već sada ga čuvaju dvojica blizanaca.

Riječ je o dvojici opasnih i žestokih momaka. U pitanju su Sergio i Jorge Ramalheiro koji su se u prošlosti kao vojnici borili u Afganistanu.

Dva bivša vojnika su u septembru fotografisani sa Cristianom kada se on pripremao za put u Švicarsku na meč Lige prvaka, a fotografisani su i sa Georginom i Ronaldovom djecom prilikom posjete Madridu.

Nakon što su prošli pakao na Srednjem istoku vratili su se u Portugal gdje su radili u policiji i bili su zaduženi za čuvanje sudija i političara. Poslije toga krenuli novim putem, odnosno počeli da rada privatno.

"Sposobni su da se obuku elegantno i izgledaju normalno te da se uklope u sredinu, ali brzo razmišljaju i djeluju u pravo vrijeme", kazao je jedan neimenovani izvor.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Najnovije