Kapa do poda: Crnogorski navijači uručili novac za kupovinu novog kombija

0
Radiosarajevo.ba
Kapa do poda: Crnogorski navijači uručili novac za kupovinu novog kombija
FOTO: Facebook / Kapa do poda: Crnogorski navijači uručili novac za kupovinu novog kombija

Utakmica između Crne Gore i Bosne i Hercegovine odigrana 11. juna ostat će upamćena ne po fudbalskoj predstavi igrača oba tima, već po događajima van terena.

Sam susret protekao je bez ijednog incidenta. Himna BiH od strane domaće publike ispraćena je aplauzima i ovacijama, dok niti jednom našem igraču nije upućen ni najmanji zvižduk niti psovka.

Jedini incident zabilježen je prije početka utakmice, kada je nepoznata osoba ili više njih, zapalila kombi sa bh. registarsim oznakama.

Iz OHR-a poručuju: Preimenovanje ulica u Srebrenici ne gradi povjerenje u društvu

Iz OHR-a poručuju: Preimenovanje ulica u Srebrenici ne gradi povjerenje u društvu

Domaći navijači i javnost najoštrije je osudila ovaj huliganski ispad i obećala da će učiniti sve kako bi se otkrilo ko stoji iza ovoga.

Navijačka grupa "Ultra Crna Gora" organizovala je prikupljanje novčanih sredstava za kupovinu novog kombija našim navijačima, a ta je misija ispunjena zahvaljujući anonimnoj porodici iz Njemačke koja je uplatila kompletan iznos.

"Danas smo predali novac autoprevozniku u Sarajevu. Na dobro se vratilo svim donatorima. Zivjeli nam i vidimo se na stadionu. Postojaće Crna Gora!", poruka je ove grupe.

Kapa do poda: Crnogorski navijači uručili novac za kupovinu novog kombija - undefined

FOTO: Screenshot: Sredstva prikupljena i poslata na adresu

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije