Kakva tragedija: Žena fudbalera ubijena na koncertu

0
Radiosarajevo.ba
Kakva tragedija: Žena fudbalera ubijena na koncertu
Foto: Instagram/vitaaranda / Cristina Aranda

Velika tragedia dogodila se u nedelju navečer u Paragvaju, kada je supruga tamošnjeg poznatog fudbalera Ivana Torresa ubijena na jednom festivalu tokom koncerta.

U pitanju je Christina Aranda (29), koja sa igračem Olimpije iz Asunciona ima troje djece, a koja je očigledno slučajno pogođena hicem u glavu i preminula je na putu do bolnice.

Tamošnji mediji javljaju da je Torres sa suprugom, kao i još nekim prijateljima, bio na muzičkom festivalu u San Bernardinu na kom se nalazilo oko 7.000 ljudi i da je Christina samo pala u jednom trenutku, piše Telegraf

Koje je vrijeme Trebevićke žičare tokom majskih praznika: Niže cijene povratne karte

Koje je vrijeme Trebevićke žičare tokom majskih praznika: Niže cijene povratne karte

Takođe, ističe se da je povrijeđeno još pet osoba i da je najverovatnije u pitanju obračun mafije. Odnosno, pokušaj ubistva vođe suparničke grupe koji je boravio na pomenutom festivalu.

Torres je, inače, bio prvi koji je podigao svoju suprugu i pokušao na vrijeme da je odveze do bolnice, ali nažalost nije bilo spasa za Christinu koja se bavila fitnesom i bila personalni trener.

Koliko je bila popularna u Paragvaju, najblje pokazuje podatak da je na Instagramu imala više od 500.000 pratilaca

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije