Kahn objavio sliku na Twitteru: Za Mullera vrijeme stoji već 13 godina

Radiosarajevo.ba
Kahn objavio sliku na Twitteru: Za Mullera vrijeme stoji već 13 godina
EPA / Thomas Muller
Ime Thomasa Mullera bit će upisano zlatni slovima u historiji njemačkog i bavarskog fudbala. Iako ima tek 26 godina, fudbaler Bayerna i reprezentacije Njemačke zna samo za uspjehe.

Ukupno je u karijeri osvojio 15 trofeja s Bayernom, a u Brazilu 2014. godine popeo se i na krov svijeta. Odigrao je dva svjetska prvenstva u karijeri i već je stigao do brojke od deset golova. Po pet golova postigao je u Južnoj Africi i Brazilu.

Na vječnoj listi vodi Miro Klose sa 16, dok je Ronaldo postigao 15. Njegov prezimenjak Gerd postigao je 14 golova. Nastavi li u ovom ritmu, nema sumnje da bi on mogao biti najbolji svih vremena. Možda već i nakon prvenstva u Rusiji.

Ono što je jako zanimljivo jeste da se Muller gotovo nikako nije promijenio posljednjih 13 godina. Tome svjedoči i fotografija koju je na svom Twitter profilu postavio Oliver Kahn. Možete li prepoznati Mullera na njoj?

Oliver_Kahn_Thomas_Muller_Twitter.jpg - Kahn objavio sliku na Twitteru: Za Mullera vrijeme stoji već 13 godina

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije