Kad pati Inter, patim i ja

Radiosarajevo.ba
Kad pati Inter, patim i ja

Portugalski trener na klupi nogometaša madridskog Reala Jose Mourinho izrazio je suosjećanje sa svojim bivšim klubom Interom koji prolazi teške trenutke na početku nove sezone.

Inter je u novoj sezoni talijanskog prvenstva u šest dosad odigranih utakmica osvojio tek četiri boda i zauzima tek 17. mjesto na tabeli, tik iznad zone ispadanja, a 48-godišnji kontroverzni Portugalac rekao je na press-konferenciji uoči meča Lige prvaka s Lyonom kako i dalje nosi klub sa San Sira u svom srcu.

- Ne sviđa mi se ova serija rezultata. Kada pati Inter, patim i ja. Uvijek stojim iza svojih bivših momčadi, igrača, predsjednika i trenera. Ostajem optimističan. Mogu imati jedan, dva tri ili pet loših rezultata, ali nastavit ću vjerovati da će to preokrenuti već u sljedećoj utakmici – rekao je Mourinho, koji je s "nerazzurrima" u sezoni 2009/10 osvojio trostruku krunu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije