Još jedna žrtva igrača Dinama: "Pokušao me je svući, ja sam se odupirala…"

Radiosarajevo.ba
Još jedna žrtva igrača Dinama: "Pokušao me je svući, ja sam se odupirala…"
Foto: GNK Dinamo / Iyayi Believe Atiemwen
Javila se još jedna navodna žrtva Nigerijca Iyayi Believe Atiemwena nakon što je Osječanka Iva Bošnjak prije dva dana na društvenim mrežama objavila kako ju je pretukao fudbaler zagrebačkog Dinama.

Mlada Osječanka tvrdi da je pretukao Dinamov igrač nakon pobjede nad Benficom

Druga žrtva prekinula je šutnju u razgovoru za RTL i objasnila šta je sve preživjela.

"Prvo me primio za ruke, pokušao me je svući. Ja sam se odupirala. Zatim me je počeo gušiti, s drugom rukom me je opet počeo skidat. Ja sam ga molila da prestane, on nije prestao. Počeo me šamarati, ja sam počela vrištati!"

Zbog straha nije željela otkriti svoj identitet. I srama da će i nju, poput Ive Bošnjak iz Osijeka koja je prva optužila Dinamovog igrača za napad, osuđivati. Njena priča zbila se u noći s 9. na 10. februar. Bili su u vezi nešto manje od mjesec dana. Paralelno dok je održavao vezu s Ivom.

"Stavio mi je ruku u gaćice i ugurao mi je prste. Osjećala sam se jadno i poniženo. Nisam mogla vjerovat da se išta tako može uopće desit. Nisam vjerovala da ima takvu namjeru".

U stan su došli nakon noćnog kluba. Odvezli su, kaže, Atijenove prijatelje  Obanora iz Nigerije i Anesa iz BiH (igrače kluba Rudeš) i otišli kući. Nisu bili sami. Tvrdi da je u stanu bilo još troje ljudi. Nitko na njene vriskove nije reagirao. Pobjegla je, kaže, u kupaonicu, a on je naposlijetku zaspao.

A zašto sve ranije nije prijavila policiji?

"Ne želim poput Ive bit predmet javnog linča gdje će me svi vrijeđati, gdje mi nitko neće vjerovati kao što njoj nitko ne vjeruje jer, u principu, mentalitet naših ljudi je takav da ja sam žensko pa sam ja kriva".

Gotovo iste riječi kakve je uputio Ivi Bošnjak rekao je, tvrdi, i njoj.

"Ja sam iz Dinama, ja sam velik igrač, mogu što god hoću."

No, je li to uistinu tako? Novinari RTL-a kontaktirali su upravu kluba, upoznali ih sa situacijom i zamolili za Atijenovu stranu priče i komentar kluba.

"GNK Dinamo nije upoznat sa tvrdnjama koje navodite u svojem upitu, pa tako niti ne možemo komentirati njihovu osnovanost. Kao i do sada pratimo postupanja nadležnih tijela i reagirat ćemo u skladu s utvrđenim činjenicama. Prema do sada utvrđenom nemamo naznaka da bi naš igrač bio počinitelj nekog protupravnog ponašanja", priopćili su iz kluba.

Mjesec je dana prošlo, a zlostavljana djevojka kaže, još nije normalno usnula nijednu noć. U medije je odlučila izaći i kako bi Ivi Bošnjak poručila – nisi sama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije