Još jedna žena optužila Ronalda za silovanje, potvrdio advokat Stovall

Radiosarajevo.ba
Još jedna žena optužila Ronalda za silovanje, potvrdio advokat Stovall
Foto: EPA-EFE / Cristiano Ronaldo

Advokat Leslie Stovall, koji zastupa učiteljicu Kathryn Mayorgu, a koja je optužila Cristiana Ronalda da ju je silovao, rekao je za The Mail on Sunday da im se javila još jedna žena koja tvrdi da ju je fudbaler silovao.

"Nazvala me žena koja tvrdi da je proživjela slično iskustvo", rekao je Stovall, odbivši navesti ime nepoznate Amerikanke, ali istakao je da će njene podatke dati policiji u Las Vegasu koja je nedavno ponovo otvorila istragu pokrenutu 2009. kad je Mayorga prijavila silovanje.

Policija Las Vegasa: Ronaldo optužen za silovanje, prijeti mu doživotni zatvor

Ronaldo o optužbi za silovanje: Ne, ne, ne. To je laž, ja sam sretan čovjek!

Studentica iz Las Vegasa tvrdi da ju je Ronaldo brutalno silovao

Ronaldo je demantirao iznesene optužbe, opisavši ih kao "lažne vijesti".

Daily Mail piše da će Mayorgini advokati ispitati njegovu bivšu djevojku, s kojom se zabavljao 2009. godine, ali da nema razloga za sumnju da je napao nju ili bilo koju drugu svoju bivšu djevojku, među kojima su Kim Kardashijan, Paris Hilton i Irina Shayk.

“Želim razgovarati sa svim djevojkama koje su ga intimno poznavale. Doći ću u Veliku Britaniju ako treba”, rekao je Stovall.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije